Wereldhave verwelkomt 4 nieuwe huurders op Versplein Presikhaaf

Wereldhave heeft vier nieuwe overeenkomsten gesloten voor winkels in winkelcentrum Presikhaaf in Arnhem.

Voor het in ontwikkeling zijnde Versplein Presikhaaf werden nieuwe contracten gesloten met Delicatessehoff (106 m²), Multivlaai (30 m²), Roosters Maaltijden & Grill (125 m²) en Slagerij De Haas (104 m²). De eerste nieuwe winkels zijn reeds opgeleverd en de officiële opening van het Versplein staat gepland voor volgende maand.

Op basis van resultaten in andere Nederlandse centra realiseert Wereldhave tegenover de nieuwe supermarkten Aldi en Albert Heijn een gevarieerd Versplein. ‘De bewezen combinatie van supermarkten met kwalitatief hoogwaardig versaanbod creëert een vers cluster om herhaalbezoek te stimuleren. Daarnaast krijgt het winkelcentrum nieuwe entrees, nieuwe en verhoogde puien, een nieuwe vloer en openbare faciliteiten om de customer journey te verbeteren’, aldus Jeroen Verwolf, Business Unit Manager van Wereldhave.

Versplein Presikhaaf is op éen unit na compleet verhuurd, in het winkelcentrum zelf zijn nog maar enkele units beschikbaar.

Vernieuwing Presikhaaf
Winkelcentrum Presikhaaf is een van de eerste planmatig ontwikkelde winkelcentra in Nederland. Wereldhave werkt aan de vernieuwing van het winkelcentrum Presikhaaf. Winkelcentrum Presikhaaf ondergaat een complete metamorfose om het centrum te moderniseren en verbeteren. De komende periode openen steeds meer nieuwe en compleet vernieuwde winkels hun deuren. Volgens planning opende in het eerste kwartaal van 2018 de nieuwe ingang aan de Oostzijde van het winkelcentrum, gevolgd door de nieuwe supermarkten van Aldi en Albert Heijn.

Eigenaar Wereldhave maakte eerder bekend dat de vernieuwing van Presikhaaf tot begin 2019 zal duren en dat het centrum gedurende de hele vernieuwing open blijft voor publiek.