Welkin & Meraki introduceert serviced office concept in Eindhoven

Welkin & Meraki opent deze zomer zijn eerste serviced office concept in Nederland in kantoorgebouw De Emma in het centrum van Eindhoven.

Welkin & Meraki is een nieuwe speler in het hoogste segment serviced offices, co-working en business centers. Het bedrijf huurt van een particuliere eigenaar 2525 m² kantoorruimte in het grootschalig gerenoveerde kantoorgebouw De Emma aan de Emmasingel 33–35 in Eindhoven.

W&M heeft zijn serviced offices-concept al uitgerold in Londen, Parijs, Luxemburg en Brussel. In deze steden zijn inmiddels huurovereenkomsten gesloten voor locaties met een omvang van circa 24.000 m² kantoorruimte. W&M wil in de komende vijf jaar 200 locaties openen, in en buiten Europa.

De Emma is een multi-tenant kantoorgebouw met energielabel A en is nu volledig verhuurd. De totale omvang van het gebouw is 3200 m², inclusief 43 parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage.

Cushman & Wakefield adviseerde, in collegiale samenwerking met Colliers International, de verhuurder bij deze verhuurtransactie.