Wat betaalde Nieuwgeluk voor 22 appartementen in hartje Utrecht?

Investeerder Nieuwgeluk uit Hilversum heeft een woningcomplex in het hart van Utrecht aan de Domstraat gekocht van een particuliere belegger. Het complex bestaat uit 22 appartementen. De aankoop sluit naadloos aan bij de binnenstedelijke focus van Nieuwgeluk.   


Het gebouw aan de Domstraat bestaat sinds 1850 en heeft diverse gebruikers gekend. Het meest bekende is de Kredietbank. In 2016 is het gebouw geheel gerenoveerd en getransformeerd naar appartementen. Het betreffen 1-kamer appartementen voorzien van een hoogwaardige keuken en badkamer. Een gedeelte van de woningen heeft een eigen buitenruimte in de vorm van een tuin of dakterras. De rest van de woningen kan gebruik maken van het gemeenschappelijk dakterras en de mooie rustige stadstuin met uitzicht op de Domtoren.

Nieuwgeluk Real Estate – onderdeel van Nieuwgeluk Group – is het familiy office van de familie Blokker. Het bedrijf  investeert in direct en indirect vastgoed met de focus op retail en woningen. Naast vastgoed is Nieuwgeluk actief in een breed scala investeringscategorieën die zijn onderverdeeld in Investments, Retail en Philosophy.

Uit de nog niet geheel verwerkte akte van levering in het Kadaster blijkt dat Nieuwgeluk voor de Utrechtse appartementen € 7,2 miljoen betaalde aan de verkoper, een particuliere belegger. 

De verkoper werd geadviseerd door Colliers en Core Notariaat. Nieuwgeluk werd geadviseerd door TW-Residential en Van Benthem en Keulen. 

Laatste nieuws

Evenementen