WDP realiseert warehouse voor Bunzl Retail & Industry

WDP en Giesbers sluiten turnkey overeenkomst voor de ontwikkeling van een nieuw warehouse met kantoor ten behoeve van Bunzl Retail & Industry te Arnhem

WDP werkt samen met Giesbers aan de ontwikkeling van een nieuw warehouse van 19.000 m² met kantoor van 2300 m² voor Bunzl Retail & Industry. De nieuwbouw wordt gerealiseerd op businesspark IJsseloord2 te Arnhem. IJsseloord2 is een strategisch gelegen businesspark in Arnhem aan het Velperbroek circuit. Bunzl zal de nieuwbouw van WDP gaan huren zodra de werkzaamheden afgerond zijn. Start bouw staat gepland medio 2018. Giesbers realiseert de ontwikkeling turnkey in opdracht van WDP.

Bunzl zal het nieuwe warehouse met kantoor gaan gebruiken als landelijk warehouse voor de distributie van verpakkingen, disposables en overige bedrijfsbenodigdheden naar haar klanten in zowel food als non-food retail en toeleverende industrieën. De kantooromgeving biedt werkruimte aan ca. 80 Bunzl professionals die dagelijks de behoefte aan deze producten voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven invullen. Tevens zal voorzien worden in een “customer experience center” waar gezamenlijk met klanten, leveranciers en overige business partners nieuwe concepten op maat gecreëerd worden.

Bunzl is geadviseerd door Jones Lang Lasalle, een financiële en professionele dienstverlener gespecialiseerd in vastgoed.