Vier nieuwe namen BOG-afdeling Rebo

Per 1 maart 2020 wordt het BOG-team van Rebo Bedrijfsmakelaars uitgebreid met Geert Harm van der Maat, Mattijs Grondman, Rosa Baake en Daniëlle Dasselaar.

Van der Maat zal zich als vastgoedadviseur/bedrijfsmakelaar richten op het verstevigen en uitbreiden van de vastgoedportefeuille van Rebo Bedrijfsmakelaars Zwolle. Hij neemt de begeleiding op zich van alle (ver)huur en (ver)koop van bedrijfsonroerend goed in die regio. Van der Maat was onder meer werkzaam bij DTZ Zadelhoff en de Lenferink Groep in Zwolle.

Grondman wordt vastgoedadviseur bij Rebo Beleggingsmakelaars. Hij heeft onder meer gewerkt bij bij Capital Value en diverse woningcoöperaties door het hele land. Hij gaat zich richten op de beleggingsportefeuille van Rebo.

Baake treedt in dienst als junior taxateur. Ze heeft haar opleiding Vastgoed en Makelaardij afgerond aan de Hanze Hogeschool in Groningen en start haar carrière bij Rebo Valuation & Research. Hier zal ze zich verder specialiseren in het waarderen van bedrijfsmatig vastgoed.

Dasselaar is vierdejaars studente Vastgoed & Makelaardij aan het Saxion in Enschede en studeert in september af bij Rebo Groep. Daaraan voorafgaand doet ze een meeloopstage bij Rebo Bedrijfsmakelaardij in Deventer, waarbij ze zowel de binnen- als de buitendienst assisteert.