Vier nieuwe medewerkers bij Drees & Sommer aan de slag

Bij vastgoedadvies- en projectmanagementbureau Drees & Sommer zijn vier nieuwe medewerkers begonnen.

Wereldwijd werken er 3820 medewerkers vanuit 46 kantoren bij Drees & Sommer. Het hoofdkantoor  bevindt zich in Stuttgart (Duitsland). De circa 100 medewerkers van Drees & Sommer Netherlands werken vanuit de regio’s Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven aan de vastgoed- en huisvestingsvraagstukken van opdrachtgevers.

Sacha Piët is gestart als Senior Project Manager/Teamlead binnen het Building Performance team. Zijn kennis en ervaring als Hoofd Bedrijfsbureau en Senior Projectleider geven hem een perfecte basis voor deze functie bij Drees & Sommer. Piët koos voor de voortzetting van zijn carrière bij Drees & Sommer ‘vanwege de fijne energie die iedereen hier uitstraalt en de vette projecten’, zoals hij zelf zegt.

Jelke Brinksma versterkt als Project Manager het Building Performance team. Brinksma heeft ruim 20 jaar ervaring in de bouw- en vastgoedwereld en werkte onder meer als projectmanager en directievoerder bij diverse complexe bouwprojecten. Hij zoekt graag de best passende oplossingen in zowel technische als organisatorische zin, heeft oog voor detail en houdt tegelijkertijd het overzicht op het geheel.

Kirsten Schalkwijk is de nieuwe HR Business Partner binnen het Dreso HR-team. Zij heeft haar werkervaring in het veelzijdige vak van Human Resources opgedaan binnen het voortgezet onderwijs.

Floor van Dedem is vorig jaar afgestudeerd aan de TU Delft, faculteit Bouwkunde (richting Architecture) en bij Drees & Sommer begonnen als Project Manager binnen het Building Performance team.  Floor pakt de mogelijkheid om zich bij Drees & Sommer verder te ontwikkelen op het gebied van projectmanagement met beide handen aan.