Van Wijnen en Synchroon ontwikkelen 60 woningen in Zevenhuizen

Synchroon, een dochteronderneming van TBI Holdings, GOM Zuidplaspolder en Van Wijnen ondertekenden de overeenkomsten voor 60 beneden- en bovenwoningen in project Het Koningskwartier Zevenhuizen-Zuid met Woonpartners Midden-Holland.

De transactie betreft de verkoop van 17 beneden- en bovenwoningen van totaal 60 woningen die in gezamenlijkheid met GOM zijn ontwikkeld om invulling te geven aan de verplichting om sociale huurwoningen te realiseren in deelplan 3 van Het Koningskwartier Zevenhuizen-Zuid. Deze woningen zijn ontwikkeld voor Woonpartners Midden-Holland.

Gelijktijdig ondertekenden Synchroon, GOM Zuidplaspolder en Van Wijnen Stolwijk een samenwerkingsovereenkomst voor het ontwerp en realisatie van 60 beneden- en bovenwoningen.

Met de ondertekening van deze overeenkomst hebben partijen een belangrijke stap gezet op weg naar de realisatie van de nieuwe woonwijk Het Koningskwartier Zevenhuizen-Zuid, waar de komende jaren in totaal ongeveer 1.200 nieuwe woningen worden gerealiseerd. Naar verwachting zal nog voor de bouwvak gestart kunnen worden met de bouw.

Woonpartners is trots op de unieke woonvorm van beneden- en bovenwoningen. GOM Zuidplaspolder is een samenwerking tussen van AM, Amvest, ASR, Heijmans en Woonbron.

Laatste nieuws

Evenementen