Twee benoemingen bij CBRE Global Investors

Thomas Verheijen (links op de foto) is benoemd als transaction manager Retail NL en volgt Jan van Bakel (r) op, die head of Transactions Continental Europe wordt bij CBRE Global Investment Partners (GIP).

Beide benoemingen zijn per 1 mei ingegaan. Van Bakel zal zich als head of Transactions Continental Europe gaan richten op de acquisitie en dispositie van indirecte vastgoedbeleggingen binnen continentaal Europa. Van Bakel is sinds 2010 werkzaam bij CBRE Global Investors, en heeft sindsdien verschillende rollen vervuld, waaronder transaction- en asset manager. Hij heeft de afgelopen jaren een serie aan- en verkopen voor het Nederlandse retail- en logistieke platform afgerond en was verantwoordelijk voor het assetmanagement van de Koopgoot in Rotterdam. Van Bakel heeft een master Real Estate Finance behaald aan de Universiteit van Amsterdam.

Verheijen begon zijn loopbaan bij CBRE Global Investors in 2015 als management trainee. Vervolgens werd hij assistant asset manager bij het Dutch retail platform. In deze rol heeft hij onder andere gewerkt aan de herkapitalisatie van het Berlage fonds, die eind 2017 plaatsvond. Verheijen heeft een master Real Estate Management & Development van de Technische Universiteit Eindhoven en een master Real Estate Finance van de Universiteit van Amsterdam.