Triodos Vastgoedfonds vraagt delisting van Euronext Amsterdam aan

Triodos Vastgoedfonds, het duurzame vastgoedfonds van Triodos Investment Management, heeft Euronext Amsterdam verzocht om de notering van de aandelen in Triodos Vastgoedfonds per 10 januari 2020 te beëindigen.

Deze stap maakt onderdeel uit van het proces om de activiteiten van Triodos Vastgoedfonds te beëindigen en volgt op het door de aandeelhouders genomen besluit tot ontbinding van de vennootschap tijdens de Buitengewone Vergadering van Aandeelhouders van 29 oktober 2019.
 
Na 10 januari 2020 kunnen derhalve geen orders tot aankoop of verkoop van Triodos Vastgoedfonds worden ingelegd. Zonder tegenbericht – en behoudens bijzondere omstandigheden – zal Triodos Investment Management voornemens zijn de delisting te effectueren per de gevraagde datum.
Omstreeks deze datum zal naar alle waarschijnlijkheid eveneens een slotuitkering aan de aandeelhouders in het fonds plaatsvinden. Zodra meer bekend is over de hoogte van de mogelijke slotuitkering aan aandeelhouders en de datum daarvan, zal dit met de aandeelhouders in het fonds worden gedeeld. Teneinde een ordelijk proces voor de slotuitkering te waarborgen, zal de handel in het fonds per 7 januari 2020 worden opgeschort.