The Harbour Club opent in Bink36

In februari 2020 opent de nieuwste vestiging van The Harbour Club in Den Haag, in Bink36. Met restaurant beschikt over ruim 400 zitplaatsen en een rooftop terras met zicht op de skyline.

The Harbour Club Den Haag krijgt dezelfde uitstraling krijgen als flagship store The Harbour Club Amsterdam Oost; te herkennen aan de grote open ruimte, de grote bar in het hart van het restaurant, een 13 meter lange haai als eyecatcher, open keuken en inloop wijnkast. Joost Verhoeven is mede-eigenaar van de vestigingen Amsterdam Oost en Den Haag. Richard van Leeuwen richtte het concept The Harbour Club ruim 10 jaar geleden op. 

Het restaurant is gevestigd in het voormalige historische KPN-complex op de Binckhorst, vlakbij de A12 en station Den Haag HS. Er is een parkeerterrein met meer dan 300 gratis parkeerplekken. Dit bedrijvencomplex aan de Binckhorstlaan 36 is herontwikkeld door corporatie Vestia en in 2015 overgenomen door de Haagse vastgoedbeleggers Rob Brinkel en Edward de Kroes. 

The Harbour Club telt vanaf februari 2020 vijf vestigingen in Nederland die allemaal te vinden zijn op unieke locaties. De restaurants van The Harbour Club groeien nog steeds en de 500 Harbour members serveren gemiddeld aan 5.000 gasten per week.