Summa verhuurt circa 1900 m² kantoorruimte in Terneuzen

Met de verhuur van 870 m² kantoorruimte aan Dow Benelux heeft Summa Vastgoed het complete Schuttershofgebouw in Terneuzen volledig verhuurd.

Het complex aan de Schuttershofweg 1, waar Summa Vastgoed zelf ook huist, is gelegen op een steenworp afstand van het oude hart van de vierde stad van Zeeland.

Dow Benelux huurt met ingang van 1 mei aanstaande kantoorruimte op de begane grond en eerste verdieping. Dow Benelux is de grootste werkgever van Zeeuws-Vlaanderen en een dochteronderneming van The Dow Chemical Company, een technologiebedrijf dat wereldwijd werkt aan projecten zoals schoon drinkwater, het opwekken van duurzame energie en het verbeteren van landbouwproductiviteit.

Summa Vastgoed werd bij deze transactie geadviseerd door Faasse & Fermont uit Goes.

Naast Dow Benelux en Summa Vastgoed zijn sinds kort in het Schuttershofgebouw ook kantoren gevestigd van sleep- en bergingsbedrijf Multraship Towage & Salvage en uitzendorganisatie TempoTeam. Multraship is een Nederlands sleepvaart- en bergingsbedrijf. Het bedrijf huurt sinds 1 maart op de vierde en zevende verdieping van pand in totaal 770 m². TempoTeam huurt een deel van de tweede etage, goed voor 225 m².

De transacties met Multraship en TempoTeam werden door Summa Vastgoed zelf begeleid.