Stichting Nationaal Ouderenfonds verhuist naar Smallepad in Amersfoort

Stichting Nationaal Ouderenfonds heeft 884 m² kantoorruimte gehuurd aan in het kantoorgebouw aan het Smallepad 30 in Amersfoort.

Stichting Nationaal Ouderenfonds zal per 1 februari 2018 zijn kantoor verplaatsen van Bunnik naar Amersfoort. Het fonds dat met name veel aandacht verwierf door de tv-uitzendingen met Geer & Goor, zet zich in voor ouderen in Nederland voor wie onvoldoende zorg en aandacht is vanuit de maatschappij.

Smallepad 30 is een 9120 m² kantoorgebouw van 10 lagen met 152 parkeerplaatsen in een eigen garage. Het ligt tussen het spoor en de binnenstad, nabij het station. Eigenaar is Hinke Fongers Beheer, die het pand volgens het Kadaster in 2014 van ASR Vastgoed Vermogensbeheer heeft aangekocht voor € 14,7 mln. De huurtransactie tussen ThiemeMeulenhoff en Stichting Nationaal Ouderenfonds betreft onderhuur. Andere huurders zijn LVB, Bergen Energy en ICS.

Comma Vastgoed uit Amersfoort adviseerde de verhuurder, ThiemeMeulenhoff, bij deze transactie. Cushman & Wakefield begeleidde het Ouderenfonds.