Smart Office opent vestiging in Hoofddorp

Een jaar na de officiële lancering van Smart Office het flex-office concept van Merin, is de 22e vestiging geopend in het kantoorgebouw Polaris aan de Polarisavenue 130-150 in Hoofddorp.

Smart Office verhuurt turn-key, plug&play kantoorruimte door heel Nederland. De vestiging in Hoofddorp beslaat in totaal zo’n 600 m² kantoorruimte waarin 17 kantoorkamers (vanaf 30 m²) zijn gemaakt. In Polaris kan gebruik worden gemaakt worden van drie ingerichte vergaderruimten. Daarnaast is er een restaurant waar koffie, ontbijt en lunch geserveerd wordt. Met het openen van Polaris heeft Smart Office inmiddels 20 vestigingen door heel Nederland, van Amsterdam tot Eindhoven en van Alkmaar tot Apeldoorn.

Voor het eind van 2018 zal Smart Office nog meer vestigingen openen en groeien naar 30 vestigingen. Om dit te realiseren vinden op dit moment door het hele land in steden als Arnhem, Zwolle, Deventer, Delft, Hilversum en Utrecht verbouwingen plaats om ook daar op korte termijn Smart Office vestigingen te openen.