Sjoerd Soeters en Joep Mollink bundelen krachten

Sjoerd Soeters (PPHP, Pleasant Places Happy People) en Joep Mollink (voorheen Mopet architecten) bundelen per 1 januari 2019 de krachten onder de naam Mollink Soeters PPHP.

Met deze stap gaan zij samen werken aan architectonische- en stedenbouwkundige ontwerpen onder het motto van PPHP: Pleasant Places Happy People, waarin de menselijke maat, het menselijke welbevinden en daarmee een gelukkige samenleving de hoofddoelstellingen zijn.

Sjoerd Soeters is bekend als architect / stedenbouwkundige van onder meer Inverdan (Zaandam), Java-eiland (Amsterdam), Holland Park (Diemen), Johan Cruijff ArenA (Amsterdam) en Provinciehuis (Leeuwarden).

Joep Mollink begon zijn carrière ooit bij Sjoerd Soeters als junior en bewees zich daarna met zijn eigen bureau Mopet via ontwerpen als This is Holland (Amsterdam-Noord), woningbouwtoren Carpe Diem in Holland park (Diemen), Villa Prinsenbolwerk (Haarlem), Brass House (IJburg) en SET- en Voorzieningengebouw Noord-Zuidlijn (Amsterdam). Hij keert nu met een schat aan ervaring als partner PPHP, compleet met zijn team, terug aan de Kerkstraat.

De werklocatie aan de Kerkstraat te Amsterdam blijft ongewijzigd. Walther Kloet geeft als directeur leiding aan de organisatie.