Sjoerd Harsveldt wordt ontwikkelingsmanager bij Kadans Science Partner

Sjoerd Harsveldt (45) treedt met ingang van 6 mei aanstaande bij Kadans Science Partner in dienst als ontwikkelingsmanager.

Harsveldt zal toetreden tot het projectteam en zich gaan toeleggen op de ontwikkeling van enkele recent verkregen ontwikkelingsprojecten in het westen van Nederland.

Harsveldt heeft na zijn opleiding Architectonische vormgeving voor verschillende werkgevers in de vastgoedontwikkeling gewerkt, onder andere bij Bokx Vastgoed Ontwikkeling, Mitros en recentelijk Kikx Development.

Kadans Science Partner richt zich op exploitatie van bedrijfsverzamelgebouwen op en rondom science parks en universiteitscampussen. De onderneming is momenteel eigenaar en beheerder van twee gebouwen op de TU/e Campus: Kennispoort en Meulensteen. In juli 2017 sloot Kadans een joint venture met Oaktree Capital Management. Met posities in ondermeer Wageningen, Nijmegen, Utrecht, Breda, Eindhoven en Helmond heeft Kadans een portefeuille opgebouwd met meer dan 230 huurders in 20 gebouwen en 8 kennisgebieden.