Segro sluit nieuw contract met CSafe Global in Hoofddorp

Segro, belegger en ontwikkelaar van logistiek en industrieel vastgoed, heeft een nieuwe, langjarige huurovereenkomst gesloten met CSafe Global op Segro Park Amsterdam Airport (SPAA).

Het gaat om twee warehouse-units van in totaal 5000 m².
CSafe Global is een leverancier van passieve en actieve temperatuurgecontroleerde verpakkingen voor het veilig vervoeren van farmaceutische producten. CSafe opereert wereldwijd en selecteert optimaal bereikbare locaties voor zijn vestigingen. Hoofddorp zal gaan fungeren als belangrijk Europees servicecentrum voor de Benelux-regio.
De tweede fase van Segro Park Amsterdam Airport, dat de Breaam Excellent-status heeft behaald, is in Q4 van 2018 opgeleverd en herbergt zes warehouse-units. Twee hiervan zijn inmiddels verhuurd aan DHL, een aan API Netherlands en nu twee aan CSafe. Met deze nieuwe overeenkomst is er op deze locatie nog een unit beschikbaar van 2500 m².

Nieuwe ontwikkelingen
In 2019 zal Segro zijn portfolio op Segro Park Amsterdam Airport (SPAA) uitbreiden. Er is gestart met de bouw van twee nieuwe distributiecentra (LC2 en 3), die 20.000 m² zullen toevoegen aan het park. In Venray zal Segro in 2019 starten met de bouw van een nieuw logistiek complex (bedrijventerrein De Blakt) van 45.000 m².

Segro is bij de deal met CSafe geadviseerd door CBRE, JLL en Stibbe.