Sebastiaan Roggeveen nieuwe beleidsadviseur NRVT

Drs. ing. Sebastiaan Roggeveen is gestart als beleidsadviseur regelgeving en taxaties bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).

Sebastiaan Roggeveen studeerde bouwkunde aan de HAN, volgde de bachelor Geografie en Planologie aan de RUG Groningen, alwaar hij vervolgens de master Vastgoedkunde volbracht. Tot 1 maart was hij werkzaam als taxatie-expert bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM). Samen met prof. dr. Tom Berkhout MRE MRICS schreef hij verschillende publicaties over taxatierichtlijnen en regelgeving (IVS en EVS).

Roggeveen over zijn nieuwe functie: “Ik ga me onder andere richten op de NRVT-reglementen. De expertcommissies kunnen rekenen op mijn inhoudelijke ondersteuning bij de bij de interpretatie van IVS en EVS. Tevens ben ik vraagbaak voor de Nederlandse vastgoedtaxateur”.

NRVT is het centraal persoonsregister van vastgoedtaxateurs. Taxateurs die zijn ingeschreven in het Register van NRVT voeren de titel Register Taxateur (RT). De Stichting NRVT bewaakt de taxatiekwaliteit in Nederland door toezicht op de onafhankelijkheid, integriteit en deskundigheid van de Register Taxateurs. Alle gekwalificeerde taxateurs in Nederland zijn te vinden in het Register van NRVT.