Sagax verhuurt bedrijfspand aan DonkerGroep in Zeist

Sagax is recent een langjarige huurovereenkomst aangegaan met DonkerGroep in Handelscentrum Zeist. Het gehuurde omvat 1847 m² bedrijfsruimte en 381 m² kantoorruimte.

Sagax heeft dit gebouw in februari 2018 aangekocht met 16% leegstand. Met deze verhuring is alle bedrijfsruimte in het 19.000 m² grote bedrijfsverzamelgebouw volledig verhuurd.
 
DonkerGroep is thuis in alles wat met binnen- en buitengroen te maken heeft. Zoals advies over ecologisch onderhoud, het ontwerpen van circulaire daktuinen, een natuurlijke speeltuin, tot wijkgroenonderhoud met bewonersparticipatie.
 
Sagax is een vastgoedonderneming met als doelstelling het beleggen in commercieel vastgoed, voornamelijk in het bedrijfsruimte- en industrieel segment en sinds 2016 actief in Nederland. Inmiddels omvat de Nederlandse portefeuille circa 310.000 m² bedrijfsruimte verdeeld over 47 objecten met 116 huurders. De gehele vastgoedportefeuille van Sagax bestaat uit 539 objecten met een verhuurbaar vloeroppervlakte van 3.021.000 m². Sagax heeft objecten in eigendom in Zweden, Finland, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Nederland en Spanje. AB Sagax is beursgenoteerd aan de Nasdaq Stockholm, Large Cap.