Regus opent vestiging in voormalig hoofdkantoor V&D

Maandag opent Regus opent maandag zijn twaalfde locatie in Amsterdam. Het nieuwe business center is gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van V&D in Amsterdam Zuidoost.

Regus stelt met de nieuwe locatie aan de Laarderhoogtweg ruim 1900 m² beschikbaar voor zakelijke professionals. Deze 74e locatie in het portfolio is een mooie stap voor Regus om te voorzien in de toenemende vraag naar flexibele werkplekken op A-locaties door het land.

Het pand wordt verhuurd door Syntrus Real Estate & Finance namens een van zijn klanten.

Regus Amsterdam Whitepoint bevindt zich om de hoek van de Amsterdam Arena en de A9. Het centrum van Amsterdam ligt op zo’n vijf kilometer afstand en luchthaven Schiphol op slechts twintig kilometer. Er zijn diverse trein- en metrostations op loopafstand.

Het center biedt een moderne werkomgeving, met veel marmer, glas en een natuurlijke lichtinval. In de nabijheid bevinden zich hoofdkantoren en vestigingen van onder andere ING, de Bijenkorf, Decathlon, BT, Cisco, Adidas, Reebok en Honeywell. Bovendien is de entertainmentindustrie hier sterk vertegenwoordigd, met Afas Live, Endemol Shine, Ziggo Dome en Pathé Arena.

“We zijn trots dat we op deze locatie ons wereldwijde netwerk mogen uitbreiden. Amsterdam Zuidoost is centraal gelegen en heeft inmiddels al veel bedrijven aangetrokken in de financiële- en retailsector. Het stadsdeel werd dit jaar door weekblad Elsevier zelfs uitgeroepen tot economisch best renderende gebied van Nederland. Met deze nieuwe locatie kunnen wij voorzien in de huidige behoefte van de markt.”, vertelt Patrick Bakker, CEO van Regus Northern, Western & Eastern Europe. Op de nieuwe locatie biedt Regus zowel permanente als flexibele werkplekken en een variatie aan vergaderfaciliteiten.