Regus huurt 2074 m² in Rotterdam//''

Regus, de wereldwijde aanbieder van werkplekken, opent de deuren van het volledig gerenoveerde MM25 in Rotterdam. De locatie bevindt zich in het voormalige hoofdkantoor van Eneco, in Rotterdam Alexander.

Regus opent op de zesde en zevende verdieping van het pand het ‘Alexandrium’ center met een oppervlakte van 2074 m². Deze bestaat uit private offices, co-working plekken, vergaderruimtes, een grote business lounge en 270 werkplekken. De zesde verdieping is reeds geopend, begin februari wordt de zevende verdieping officieel in gebruik genomen.

Met de renovatie is het pand herontwikkeld tot een ‘SMART building’ met slimme technologieën en duurzaamheidstoepassingen. Deze zorgen voor een efficiënte, gezonde en groene werkplek. Het energielabel is verbeterd van E naar label A. Het business center ligt langs de A20 en op 5 minuten loopafstand van het station Rotterdam Alexander, waardoor de locatie goed bereikbaar is. Het biedt ruime parkeergelegenheid en een eigen restaurant.

Het ‘Alexandrium’ is het zesde Regus center in Rotterdam. Eerder vestigden zich al grote bedrijven zoals Coca-Cola en TBI-ondernemingen Croonwolter&dros, Mobilis en Servicis.