Profuomo strijkt neer aan het Noordeinde

Na Amsterdam en Rotterdam opent het herenmodemerk Profuomo medio juli 2019 haar deuren in Den Haag, op het Noordeinde 8.

In 2018 hebben de Hoogstraat en het Noordeinde een flinke opknapbeurt gekregen om de allure van dit luxueuze winkelgebied te versterken. De Hoogstraat en het Noordeinde staan bekend om de vele exclusieve winkels op het gebied van mode, design en interieur van verscheidene internationale merken en lokale ondernemers.

Met over de 50.000 expats in Den Haag en het sterk toenemende aantal toeristen vinden de luxe hotelketens eveneens hun weg naar de hofstad. Zo opende begin februari Hotel Indigo The Hague - Palace Noordeinde haar deuren. Dit vier-sterren Boutique hotel is gevestigd in een voormalig bankgebouw dat dateert uit 1883. Daarnaast zal in 2020 het eerste Nederlandse luxe voco hotel met meer dan 200 kamers openen aan de Kneuterdijk 8, met een doorgang naar het Noordeinde.

Profuomo, onderdeel van een derde generatie familiebedrijf, maakt stijlvolle Italiaanse mannenmode. Verhuurder werd geadviseerd door Cushman Wakefield en huurder werd bijgestaan door Eijkelhof Retail.