PingProperties herfinanciert Rotterdamse fondsen

PingProperties heeft voor de fondsen Eudokiaplein en Retail Rijnmond een scherpe langjarige herfinanciering aangetrokken bij Postbank (onderdeel van DB Privat- und Firmenkundenbank AG).

Met de nieuwe herfinanciering creëert PingProperties een stabiel en hoog kasrendement voor de komende jaren. Deze overeenkomst sluit goed aan bij de visie om op langetermijnverbindingen aan te gaan met assets die voldoen aan een hoog waarde potentieel. Hiermee onderstreept PingProperties het vertrouwen dat het heeft in Rotterdam als groeimarkt voor vastgoedinvesteringen en in de potentie van zijn gebouwen.

Het woon-, winkel- en werkcomplex Eudokiaplein is gelegen in het hart van Rotterdam-Noord aan de Hofbogen. Met meer dan 55.000 bezoekers per week voorziet het winkelgedeelte, winkelcentrum Eudokiaplein, een groot deel van de bewoners van Rotterdam-Noord van dagelijkse boodschappen. In het kantoorgedeelte zijn diverse maatschappelijke instellingen gevestigd die gericht zijn op zorg en welzijn.

Het fonds Retail Rijnmond bevat twee light industrial complexen aan de stadsrand van Rotterdam, direct naast de A15 en A20. De locatie is strategisch gunstig gelegen voor last-mile delivery tussen binnenstad en logistieke aanleverroutes, waaronder de Rotterdamse Haven. 

Voor deze herfinanciering is PingProperties juridisch ondersteund door Bond Advocaten. 

Laatste nieuws

Evenementen