Pimm huurt in HNK Rotterdam Centrum

NSI en Pimm Solutions hebben een huurovereenkomst gesloten. Het betreft een 6-jarige overeenkomst voor 793 m² kantoorruimte inclusief parkeren aan de Westblaak 180 te Rotterdam.

Pimm verhuist medio april naar HNK Rotterdam Centrum. De kantoorruimte van Pimm, op de 8ste verdieping, is hoogwaardig afgewerkt met onder meer nieuwe installaties, waardoor ook deze ruimte aansluit bij de hedendaagse duurzaamheidseisen en huurderswensen. Tevens is een dakterras van circa 100 m² gerealiseerd met uitzicht op de skyline van Rotterdam.

Pimm is gespecialiseerd in het helpen van organisaties om kosten te besparen, door inkopen van deze zakelijke cadeaus en relatiegeschenken te centraliseren.

Daarnaast breidt HNK uit bij HNK Rotterdam Centrum op de begane grond en eerste verdieping. Op de bovenliggende verdiepingen wordt geïnvesteerd in kwalitatief hoogwaardige kantoorruimte. Tevens wordt geïnvesteerd in een achtertuin voor de huurders en members die buiten willen (net)werken, relaxen of een event willen organiseren.

Bij deze transactie werd Pimm geadviseerd door AREA Occupier Solutions. NSI werd geadviseerd door JLL in collegiale samenwerking met CBRE en Briq Real Estate.