Pier14 biedt werkruimte voor nautische sector

Het toekomstige bedrijventerrein Pier14 in Zwijndrecht aan de Oude Maas biedt 78.000 m² aan ruimte voor de nautische sector.

Het bedrijventerrein in Zwijndrecht wordt volledig getransformeerd tot nautische hub. Het toekomstige bedrijventerrein krijgt 16.000 m² kantoor en ruim 50.000 m² bedrijfsruimte met 600 meter kade en aanlegsteiger.

Het nieuwe bedrijventerrein is klaar voor verkoop en verhuur en biedt nautisch gerelateerde ondernemers de mogelijkheid om zich hier te vestigen, middels verhuur en verkoop van kantoor- en/of bedrijfsruimten. 

De plannen voor het bedrijventerrein zijn klaar en de ontwikkeling is van start. Dit betekent dat er voor het project een nieuwe fase aanbreekt, namelijk de verkoop en verhuur van de bedrijfs- en kantoorunits. Binnen Pier14 kan de omvang van de ruimtes nog flexibel worden ingedeeld aan de hand van de ondernemerswensen. 

De herontwikkeling van dit terrein aan het water is een samenwerking van The Quay Vastgoed en Fortress Investment Group en is een ontwerp van architectenbureau ZJA. Fred Developers is de projectontwikkelaar.

Ooms Makelaars, partner in Dynamis, faciliteert de verkoop en verhuur van bedrijfsmatig vastgoed binnen dit project.