Picnic huurt distributiecentrum van 18.000 m² in Eindhoven

Picnic huurt 18.000 m² distributieruimte. Het distributiecentrum van Garbe ligt op het Goederen Distributiecentrum Acht in Eindhoven met directe toegang tot de belangrijke snelwegen in de regio.

Voor Picnic, dat al distributiecentra heeft in Diemen, Utrecht en Nijkerk, is dit het vierde en grootste distributiecentrum in Nederland. Het wordt voor de online supermarktketen de centrale 'hub' voor verzending naar lokale distributiepunten in het zuiden van Nederland. De nieuwe locatie wordt momenteel verbouwd en zal naar verwachting in mei 2018 volledig operationeel zijn.

Vanuit dit nieuwe fulfilment center kan Picnic ook in Brabant boodschappen aan huis bezorgen. Vanuit Eindhoven begint Picnic in de steden Breda en Tilburg waarvoor zich volgens Picnic nu al meer dan 8.000 consumenten hebben aangemeld.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde Garbe Industrial bij de verhuur in collegiale samenwerking met Industrial Real Estate Partners, De Mik Bedrijfshuisvesting in Rotterdam adviseerde Picnic bij deze transactie.