Peter van Gool weg bij SPF

Peter van Gool vertrekt na 20 jaar bij SPF Beheer, Henriëtte Weijdemuller wordt het nieuwe hoofd Vastgoed.

Peter van Gool vertrekt begin 2018 bij SPF Beheer. Hij heeft dan ruim 20 jaar bij SPF Beheer gewerkt in de functies van Hoofd Onroerend Goed, Hoofd Strategie & Acquisitie en als Adviseur Beleggingsvraagstukken. Hij gaat met deeltijdpensioen.

Van Gool blijft actief als hoogleraar vastgoedeconomie aan de Universiteit van Amsterdam en aan de Amsterdam School of Real Estate. Ook blijft hij deel uitmaken van het bestuur van StiVAD, een database voor vastgoedbeleggingstransacties.  

Weijdemuller
Afgelopen jaar is Henriëtte Weijdemuller het nieuwe Hoofd Vastgoed geworden bij SPF Beheer en daarmee eindverantwoordelijk voor de door SPF Beheer beheerde Nederlandse vastgoedportefeuille. Weijdemuller is ruim 30 jaar actief binnen de Nederlandse vastgoedsector. Zij was eerder werkzaam bij onder meer Jones Lang La Salle en MN. Al geruime tijd maakt zij deel uit van de jury van de jaarlijkse IVBN scriptieprijs. Zij heeft een lange staat van dienst bij SPF Beheer in verschillende rollen, waarbij als laatste Hoofd Vastgoed Exploitatie.

Herschikking
Verder zijn op de afdeling Vastgoed van SPF Beheer verschillende werkzaamheden herschikt. Daarbij vindt de functionele aansturing van de vastgoedwerkzaamheden plaats via de volgende seniors: Bauke Robijn als Fundmanager Vastgoed voor strategie en acquisitie Nederlands vastgoed, Bart van Beers als Portefeuillemanager Exploitatie en Peter van der Zande in de rol van Fundmanager Kantoren & KiDafo (kinderdagverblijven).

De vastgoedportefeuille die SPF Beheer voor het Spoorwegpensioenfonds en voor Stichting Pensioenfonds Openbaar Vervoer onder zijn hoede heeft, kent een omvang van ruim € 1,8 miljard per eind 2017, waarvan zo’n € 1,3 miljard bestaat uit direct Nederlands vastgoed.

Laatste nieuws

Evenementen