Patricia Ghering nieuwe ceo van Camelot

Patricia Ghering (53) is per 1 februari benoemd tot ceo van drie van de vier Mosaic World-divisies.

Ghering is bij Camelot/Mosaic de opvolger van eigenaar en oprichter Joost van Gestel, die zich gaat concentreren op de projectontwikkelingstak B-Right Urban Living. Ghering gaat leidinggeven aan alle verhuur-, leegstandsbeheer- en beveiligingsactiviteiten binnen het paraplumerk Mosaic World.

Ghering komt over van Facilicom Group, waar ze algemeen directeur Facilicom België was en deel uitmaakte van de directieraad van Facilicom Group. Ze werkte sinds 2006 bij Facilicom Group, waar ze onder meer commercieel directeur Nederland was, directeur binnen de Franse organisatie en programmadirecteur strategische projecten binnen de holding.

Bij Mosaic gaat ze de divisies verhuur & exploitatie (Spots4You), leegstandsbeheer (Camelot) en beveiliging (WatchTower Security Solutions) aansturen en wordt ze verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit van de dienstverlening en het optimaliseren van processen.

Van Gestel gaat zich toeleggen op het verder uitbouwen van de projectontwikkeling divisie B-Right Urban Living, dat samen met partners in 2020 duizenden betaalbare nieuwe woningen en studio’s heeft gerealiseerd in Nederland. In de komende vijf jaar wil het deze ambitie voortzetten, ook buiten de landsgrenzen, onder meer door nieuwbouw en het transformeren van leegstaande kantoorpanden.