PROVADA Heylen koopt grote kavel in Lansingerland

Heylen Warehouses heeft een bedrijfskavel van bijna 7 hectare groot gekocht in gemeente Lansingerland.

Op de Provada hebben wethouder Abee van de gemeente Lansingerland en Ralph Caspanni van Heylen Warehouses vandaag hun handtekeningen gezet onder de verkoopovereenkomst.

De partijen zijn al geruime tijd in gesprek over de realisatie van een groot logistiek centrum op bedrijvenpark Oudeland. De ontwikkeling vormt de start van de ontwikkeling van fase 2 van bedrijventerrein Oudeland.

‘We hebben gekozen voor deze locatie omdat ze strategisch ligt in het centrum van de snelwegruit A16, A13, A20 en A12 in de directe nabijheid van Rotterdam–The Hage Airport. Deze locatie is perfect gelegen voor e-fullfilment en last-mile deliveries naar steden als Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer’, aldus Caspanni.

Op de kavel zal een state-of-the-art warehouse worden gerealiseerd met bijbehorende mezzanine en kantoorruimte van 48.000 m² groot. Het logistieke pand is onderverdeeld in 4 separate geschakelde units van ieder 10.000 m² en zal beschikken over voldoende parkeergelegenheid. Heylen verwacht het pand begin Q2 2019 op te leveren.

Foto v.l.n.r.: Albert Abee (wethouder gemeente Lansingerland), Edwin Klop (accountmanager bedrijven) en Ralph Caspanni (ceo Heylen Warehouses)