Nieuwe sponsoren voor Stichting Vastgoedmonitor regio FoodValley

In januari zijn bouwbedrijf Van de Kolk (directeur Henk van de Kolk), bouwbedrijf Van Driesten (directeur A.T. van Driesten), bouwbedrijf Van Grootheest (Coen Hoogendijk) en MPD Groene Energie (directeur Valentijn Kleijnen) toegetreden als zilveren participant van de Stichting Vastgoedmonitor FoodValley.

De stichting is een samenwerkingsverband waarin de provincies Gelderland en Utrecht, de acht Foodvalley-gemeentes, alle woningcorporaties uit de Foodvalley en een groot aantal marktpartijen uit de vastgoedsector participeren. De stichting doet onderzoek naar het reilen en zeilen van de vastgoedmarkt en is tevens een overlegplatform voor alle aangesloten partijen. Ook worden er regelmatig bijeenkomsten en symposia georganiseerd.

Binnenkort hoopt het Stichtingsbestuur nog meer nieuwe sponsors te presenteren.

Eerste foto: Rob Arends (l), bestuur Stichting Vastgoedmonitor regio Food Valley, en Valentijn Kleijnen, directeur MPD Groene Energie.
Tweede foto: Rob Arends (l), bestuur Stichting Vastgoedmonitor regio Food Valley, en directeur A.T.van Driesten, bouwbedrijf Van Driesten