Nieuwe partners bij Ploum

Anton van den Heuvel (l) en Stephan Sluiter zijn toegetreden tot de compagnongroep van advocaten- en notarissenkantoor Ploum in Rotterdam.

Van den Heuvel en Sluiter zijn bij Ploum verantwoordelijk voor Team Vastgoed. Beiden waren al geruime tijd werkzaam bij Ploum.

Van den Heuvel (1980) is een echte vastgoedadvocaat en werkt inmiddels 12 jaar bij Ploum, waar hij jaren geleden het sectie-overschrijdende Team Vastgoed heeft opgericht. Hij adviseert en procedeert over zaken die betrekking hebben op huurrecht bedrijfsruimte, commercieel vastgoed en beroeps- en overige aansprakelijkheden (waaronder asbestschades). Zijn cliënten zijn onder meer (ver)huurders van bedrijfsruimte, vastgoedinvesteerders (en hun asset managers), franchiseorganisaties en oliemaatschappijen. Met het (cum laude) afronden van de huurrechtelijke specialisatie-opleiding in 2012 is Van den Heuvel toegetreden tot de Vereniging van Huurrecht Advocaten. Ook is hij redactielid van het gloednieuwe SDU-tijdschrift Vastgoedrecht in de Praktijk (VIP). 

Sluiter (1984) adviseert en procedeert op het gebied van ruimtelijk bestuursrecht en milieurecht en op het grensvlak van publiek- en privaatrecht. Hij werkt vooral voor bouwbedrijven, overheden en projectontwikkelaars waaronder Onyx, de gemeente Maassluis en Dura Vermeer. Sluiter is redactielid van tijdschrift Praktijk Omgevingsrecht, hoofdredacteur van het Journaal Afvalstoffenrecht en docent aan de Academie voor de Rechtspraktijk. Hij rondde in 2017 de Grotius Specialisatieopleiding Omgevingsrecht cum laude af.