NVM brengt innovaties voor het voetlicht

Het NVM Business Innovatiecongres 2019 stond in het teken van een highlinepark in Amsterdam, holodeck en hologrammen op Schiphol en een open kantoor als recruiting tool.

Het derde NVM Business Innovatiecongres werd op 14 november gehouden in de Werkspoorkathedraal in Utrecht.

NVM Business wilde met zijn jaarlijkse innovatiecongres nieuwe technologieën en innovaties voor het voetlicht brengen. Daartoe had de branchevereniging inspirerende ondernemers en specialisten uitgenodigd. Moderator Jort Kelder sprak met Microsoft-director Customer Success Unit Ron Augustus, toparchitect Ben van Berkel, media- & vastgoedondernemer Willem Sijthoff, trendwatcher Farid Tabarki, vastgoedondernemer Maarten de Gruyter en econoom Mathijs Bouman.

Het congres was met ongeveer 700 vastgoedprofessionals drukbezocht. Het publiek kon ook kennismaken met Onno Hoes, de nieuwe NVM-voorzitter. Hoes, ook VVD-prominent, is blij dat het kabinet de stikstofcrisis aanpakt. ‘De bouw is het probleem niet. De bouw- en vastgoedsector kan juist een enorme bijdrage leveren aan de duurzaamheid van Nederland; het vastgoed wordt steeds duurzamer en klimaatneutraal.’