Multi Corporation krijgt beheeropdracht zeven winkelcentra

Multi Corporation heeft een asset- en property management opdracht gekregen voor zeven winkelcentra in Nederland door gelieerde ondernemingen van Harbert Management Corporation (HMC).

De zeven winkelcentra, met een totaal vloeroppervlak van 80.000 m2, zijn onderdeel van de Spark-portefeuille. Die werd recentelijk overgenomen door HMC namens het Harbert European Real Estate Fund V als onderdeel van de mixed-use portefeuille. De activa bevinden zich in Utrecht (Groeneweg), Heiloo (‘t Loo), Breda (Heksenwiel), Nieuwerkerk aan den IJssel (Reigerhof), Hengelo (Hasselo), Landgraaf (Op de Kamp) en Den Bosch (Maaspoort).

In de winkelcentra zijn grote supermarktketens aanwezig, zoals Albert Heijn, Jumbo, Lidl, Aldi en Nettorama en sterke huishoudwinkels als Hema, Kruidvat, Etos, Zeeman en Blokker. Zij zijn goed gepositioneerd binnen hun respectievelijke terreinen en spelen een essentiële rol in het voldoen aan de dagelijkse behoeften van hun lokale gemeenschappen.

Multi Corporation, het toonaangevende pan-Europese platform voor geïntegreerde diensten op het gebied van vastgoedbeheer, wordt verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur en operationeel management van de activa, waaronder leasing. De onderneming gaat tevens optreden als partner voor HMC bij het realiseren van hun ambities voor waardecreatie voor deze portefeuille. Hubert Stech, Managing Director, Multi BeNeLux & Germany: ‘Multi wil voldoen aan de verwachtingen van klanten en deze overtreffen wanneer het gaat om retailvastgoed. En vindt het een voorrecht om de Spark-portefeuille te beheren. Dankzij onze sterke reputatie op het gebied van het ontwikkelen en beheren van winkelcentra in Nederland, hebben wij er vertrouwen in dat – samen met HMC – het volledige potentieel van de Spark-portefeuille wordt gerealiseerd.’