Merlyn van den Berg nieuwe CEO van Vista Hypotheken

Merlyn van den Berg (40) is per 1 september benoemd tot de nieuwe CEO van Vista Hypotheken.

Ze volgt daarmee Floor van Workum op die sinds 1 juni werkzaam is bij Unigarant.

Merlyn van den Berg komt over van HDN (Hypotheken Data Netwerk) waar ze ruim 3 jaar de rol van directeur/bestuurder vervulde. Daarvoor was ze werkzaam bij Asr als Fondsmanager, Transitiemanager en was ze verantwoordelijk voor Product- en accountmanagement.

Met de komst van Merlyn van den Berg zal Vista Hypotheken, onderdeel van Rabobankgroep, de focus intensiveren op brondata-koppeling en verdere digitalisering van het hypotheekproces.

Daarnaast wil Vista Hypotheken de rol als aanjager in de energietransitie binnen de sector verder uitbouwen met verschillende nieuwe initiatieven.

Vista Hypotheken noemt zichzelf een Nederlandse geldverstrekker met een andere kijk op hypotheken. Vista Hypotheken verstrekt eenvoudige hypotheken met duidelijke acceptatiecriteria en goede voorwaarden. Circa 20.000 huishoudens hebben een Vista hypotheek. Vista zet zich in voor een duurzamere woningmarkt en heeft zich gecommitteerd aan het klimaatakkoord. Bovendien geeft Vista rentekorting indien klanten een woning financieren met een energielabel A. Ook als klanten tijdens de looptijd dit energielabel bereiken, komt men in aanmerking voor rentekorting.

Laatste nieuws

Evenementen