MediReva huurt bedrijfsruimte in Wijchen

MediReva is een meerjarige huurovereenkomst aangegaan voor de bedrijfsruimte gelegen aan de Woeziksestraat 622 (hal 3) in Wijchen. 

Naast de bedrijfsruimte is er een entresol en inpandig kantoor van 1142 m² vvo en zijn er parkeerplaatsen op het buitenterrein. De bedrijfshal maakt deel uit van een bedrijfscomplex op bedrijventerrein Wijchen Oost, direct gelegen aan het bedrijventerrein Bijsterhuizen. De verhuurder heeft de bedrijfshal onlangs zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde gerenoveerd.

MediReva is een medische speciaalzaak en levert door heel Nederland hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen op het gebied van stoma, continentie en retentie, wond, medische voeding en diabetes. Gezien de centrale ligging in de regio hebben ze voor deze locatie gekozen. Zij zullen deze locatie gaan gebruiken voor de opslag en distributie van hun producten.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis, heeft de verhuurder, een private belegger, begeleid tijdens het verhuurproces en voor de contractvorming zorggedragen.