Maurice Tepperik naar Hospitality Group

Maurice Tepperik is per 1 mei werkzaam als senior consultant bij Hospitality Group.

‘Maurice heeft ervaring met accommodatie, exploitatie en organisatorische vraagstukken op het gebied van maatschappelijk vastgoed en met name sport. Met de opgedane werkervaring is hij goed thuis in verzelfstandigingsvraagstukken en -discussies van het maatschappelijk vastgoed.’ aldus Dick Leijen, directeur bij Hospitality Group.

Na zijn opleiding Sportmanagement & Bewegen aan Hogeschool Windesheim heeft Tepperik de masteropleiding sportbeleid en sportmanager aan de Universiteit Utrecht gevolgd. Deze duale opleiding combineerde hij met een Management Traineeship bij Sportbedrijf Deventer. Binnen Sportbedrijf Deventer werkte hij aan verschillende dossiers en projecten op zowel tactisch als strategisch niveau. Hij heeft affiniteit met de verschillende speelvelden en zorgt voor de juiste afstemming met belangrijke stakeholders binnen het sociale domein en het netwerk van sport.

Bij Hospitality Group gaat Tepperik zijn opgedane kennis en ervaring uit de branche inzetten om gemeenten, sportbedrijven of maatschappelijke organisaties te ondersteunen en adviseren, waarmee Hospitality Group haar unieke propositie nog verder kan verbreden en de komende jaren meer organisaties van dienst kan zijn voor duurzame concepten voor onder andere sport, welzijn, vrije tijd en zorg.