Matthew Vella Critien (27) versterkt het taxatieteam van Fris

Per 29 januari is Matthew Vella Critien (27) gestart als junior taxateur bij het taxatieteam van Fris.

Het taxatieteam van Fris is onlangs als zelfstandige businessunit binnen de organisatie verder gegaan om hiermee aan de toenemende vraag en regelgeving te kunnen voldoen.

Mede dankzij de recente samenwerking met Taxatie Instituut Zorgvastgoed groeien de werkzaamheden van het taxatieteam. De komst van Vella Critien zorgt voor meer capaciteit. Hij heeft vanaf 2013 als property consultant gewerkt bij Frank Salt Real Estate op Malta en heeft onlangs zijn masteropleiding Real Estate Management and Development aan de Heriot Watt University in Edinburgh afgerond.

Fris Taxaties is onderdeel van Fris Real People. Fris is sinds 1923 uitgegroeid tot een full service dienstverlener op het gebied van woning- bedrijfs- en beleggingsmakelaardij, beheer, onderzoek, taxaties en verzekeringen. De organisatie telt in totaal 70 medewerkers. Sinds september 2017 is Fris de nieuwe preferred partner van de Deutsche Immobilien-Partner (DIP). Door deze samenwerking breidt Fris zijn kennis en netwerk uit naar Duitsland.