Maarten de Haas stapt over van Deloitte naar Europese functie bij C&W

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield heeft Maarten de Haas benoemd tot chief customer officer (cco) in de Europese raad van bestuur van het Asset Services team van de internationale organisatie.

De Haas is in deze nieuwe functie verantwoordelijk voor de gehele commerciële tak van Asset Services in Emea inclusief de strategie, groei en relatie met bestaande en potentiële (cross-border) klanten. Het huidige klantenbestand van de Europese Asset Services organisatie bestaat reeds voor een belangrijk deel uit opdrachtgevers die in meerdere landen worden bediend.

De Haas is afkomstig van Deloitte, waar hij director en lid van Deloitte’s Global Strategies Group was met een leidende rol in business development en groei inclusief de verantwoordelijkheid voor een klantgerichte dienstverlening op alle niveaus. Asset Services is een van de belangrijkste wereldwijde servicelijnen binnen Cushman & Wakefield gericht op het leveren van uitgebreide diensten voor vastgoedmanagement gedurende de gehele asset lifecycle van vastgoed. Binnen de Nederlandse organisatie is Tom van Putten verantwoordelijk voor Asset Services.