Maarten Vermeulen wordt directeur MVGM Nederland

Per 1 januari 2020 zal Maarten Vermeulen (50) starten als directeur van MVGM Nederland.

Vermeulen werkte hiervoor ad interim bij CBRE Global Workspace Solutions IFM, ING account in Brussel in België waar hij in 2019 verantwoordelijk was voor de operationele aansturing van alle aspecten van het International Facility Management (IFM) met een team van 135 medewerkers. Van 2014 tot 2018 werkte Vermeulen voor RICS als managing director voor Europa, Rusland & CIS en eerder voor een Private Equity Real Estate Boutique, Composition Caspital Partners als directeur Europa.
 
MVGM is in de laatste 3 jaar aanzienlijk gegroeid. Het team van MVGM groeide uit tot 1500 medewerkers verdeeld over 10 landen. Vermeulen zal de Nederlandse productgroepen van MVGM aansturen waar gezamenlijk zo’n 800 medewerkers werken.
 
Eddy Smit, mede-eigenaar en directeur van MVGM Holding: ‘Met de snelle groei van de organisatie is de directie van MVGM verbreed met landendirecteuren. We zijn blij dat Maarten met zijn ervaring in vastgoed en beheer zal bijdragen aan de innovatie en optimalisatie in de kwaliteit van onze dienstverlening.’