Maarten Stam richt nieuw bedrijf op

Maarten Stam is per begin november bij MRP Development uit dienst getreden en gaat verder als zelfstandig ondernemer en eigenaar van Fit for the city. 

Het bedrijf gaat zich richten op conceptontwikkeling, procesmanagement en advisering voor (gezonde) gebieds- en vastgoedontwikkeling in opdracht van marktpartijen en overheden.

Stam heeft in zijn loopbaan veel ervaring opgedaan met kleinere en grotere gebiedsontwikkelingen, zowel in de (concept-) ontwikkeling als de realisatie. Het creëren van bijzondere plekken die worden gekenmerkt door hoge kwaliteit, gezondheid en meerwaarde voor de stad en haar bewoners, zijn daarbij zijn belangrijkste drijfveren. Stam zal als adviseur betrokken blijven bij het project Cartesiusdriehoek in Utrecht van MRPD Development en Ballast Nedam Development, waarvoor hij eerder verantwoordelijk was als acquisitiemanager en projectdirecteur.

Bart Meijer, CEO MRPD: “Wij zijn Maarten dankbaar voor hetgeen hij de afgelopen jaren voor ons heeft betekend. Hij heeft een grote bijdrage geleverd aan de acquisitie van de Cartesiusdriehoek en andere acquisities en daarmee aan onze ontwikkelportefeuille. Tevens is hij verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling en realisatie van de Catharinasteeg in Leiden, dat nationale (NRW) en internationale (ICSC) erkenning heeft gekregen. Een project dat naadloos aansluit bij het DNA van MRP Development. Wij zijn dan ook verheugd dat hij bij de ontwikkeling van Cartesiusdriehoek en nieuwe mobiliteitsconcepten betrokken blijft.”

Maarten Stam: “Ik heb de afgelopen 9 jaar met veel plezier voor MRP Development en diens rechtsvoorganger a.s.r. vastgoed ontwikkeling gewerkt en kijk met plezier terug op de samenwerking met de mensen en de bijzondere projecten. Ik ben beide bedrijven dankbaar voor de kansen die ik heb gehad en trots op de bijdrage die ik heb kunnen leveren aan de ontwikkeling van MRP Development”.