MN koopt vier high street winkelpanden van Ronstreet Properties

MN heeft namens haar opdrachtgever pensioenfonds PMT vier high street winkelpanden aangekocht van Ronstreet Properties. De winkels zijn verhuurd aan modeconcern WE.

Het gaat om goedlopende winkels die op toplocaties liggen in Groningen, Den Bosch, Eindhoven en Maastricht. Deze vier steden hebben een regiofunctie en er is een goede mix van retailers te vinden zoals WE, The Sting en sterke nieuwe toetreders als Decathlon, TKMaxx en New Yorker.

De nieuw aangekochte winkelpanden liggen in alle steden op toplocaties. De WE in Groningen ligt op het beste stuk van de Herestraat. Deze zomer zal ook de nieuwe H&M hier zijn deuren openen. In Den Bosch heeft WE een prominente locatie aan de Markt. De WE in Eindhoven ligt aan de Demer, waar zowel MN als Redevco hun huidige bezit succesvol aan het herontwikkelingen zijn. In Maastricht ligt WE aan de drukbezochte Kleine Staat.

MN werd bij de aankoop geadviseerd door Arcadis (technisch), Houthoff (juridisch) en Brickstone (commercieel). De verkoper werd technisch en commercieel geadviseerd door CBRE en juridisch door Loyens&Loeff.