MBO Nederland huurt 7000 m² extra in Daltonlaan 300

MBO Nederland heeft de huurovereenkomst aan de Daltonlaan 300 te Utrecht langjarig verlengd en uitgebreid met circa 7000 m² en 80 parkeerplaatsen.

De nieuwe huurovereenkomst omvat met deze uitbreiding in totaal circa 9000 m² en 127 parkeerplaatsen. Het gebouw is als gevolg van deze uitbreiding nu volledig verhuurd. Het gebouw is gelegen op het kantorenpark Dalton Office Park aan de oostkant van Utrecht, direct aan de A27 en A28. Op enkele minuten afstand ligt het Utrecht Science Park.

Het pand aan de Daltonlaan 300 is eigendom van LRC Group, een vastgoedbelegger met kantoren in London, Berlijn en Limassol. Medio 2016 is het Amsterdamse kantoor geopend voor het managen en verder uitbouwen van de Nederlandse portefeuille. Momenteel beheert LRC Group zo’n 400 objecten met een belegd vermogen van circa € 3,3 mrd, waarvan een vijfde in Nederland.

MBO Nederland is een onderwijsinstelling met een groot aantal opleidingen. In de locatie aan de Daltonlaan zijn de MHBO-opleidingen (voorbereidend op HBO) excellent commerciële economie en MHBO excellent journalistiek & communicatie gevestigd. 

Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting begeleidde collegiaal met JLL de totstandkoming van de huurovereenkomst namens de verhuurder. Het property management van Daltonlaan 300 wordt uitgevoerd door BNP Paribas Real Estate.

Laatste nieuws

Evenementen