M7 verhuurt 2830 m² kantoorruimte in Vianen

M7 Real Estate Netherlands heeft voor zijn fonds M7 EREIP II Dutch Propco 1 meerdere verhuurtransacties gesloten aan de Lange Dreef 10 en de Witboom 1 te Vianen, met een totaal metrage van 2830 m².

De afgelopen periode heeft M7 zowel het buitenterrein en de gevels als de installaties en het interieur gerenoveerd. Door de verhuurtransacties is het leegstandspercentage met meer dan 70% teruggedrongen.

IMT heeft een overeenkomst gesloten voor 625 m² kantoorruimte en 20 parkeerplaatsen. Het bedrijf biedt lichtoplossingen die onder extreme omstandigheden toegepast kunnen worden. Cushman & Wakefield trad op namens de huurder.

Cromsource heeft een overeenkomst gesloten voor 131 m² kantoorruimte en 5 parkeerplaatsen. Zij bieden ondersteunende diensten aan voor medische doeleinden.

Deze 2 verhuurtransacties zijn tot stand gebracht door Oranjeborch Bedrijfsmakelaars in collegiale samenwerking met Waltmann Bedrijfshuisvesting.

Van den Hoven Kunststoftechniek heeft een overeenkomst gesloten voor 1411 m² kantoor- en bedrijfsruimte en 12 parkeerplaatsen. Van den Hoven Kunststoftechniek is gespecialiseerd in het produceren van kunststof maatwerkonderdelen voor de machine- en apparatenbouw. De Aanhuurmakelaar trad op namens de huurder.

Axle-IT heeft een overeenkomst gesloten voor 263 m² kantoorruimte en 3 parkeerplaatsen. Axle-IT levert, implementeert en verzorgt het onderhoud van computerbeheer software.

Deze 2 verhuurtransacties zijn tot stand gebracht door Waltmann Bedrijfshuisvesting in collegiale samenwerking met Oranjeborch Bedrijfsmakelaars.

Niyata heeft een overeenkomst gesloten voor 400 m² kantoor- en bedrijfsruimte en vijf parkeerplaatsen. Niyata verzorgt bouw- en installatiewerkzaamheden en adviseert in bouwmaterialen voor zonnepanelen.

Deze verhuurtransactie is tot stand gebracht door Flexas.

Op dit moment is er nog 300 m² kantoorruimte aan de Lange Dreef 10 beschikbaar en 800 m² kantoorruimte in het gebouw aan Witboom 1.

Laatste nieuws

Evenementen