M7 verhuurt 1244 m² kantoorruimte in Zaltbommel

M7 Real Estate Netherlands heeft voor haar fonds M7 EREIP II Dutch Propco 1 meerdere verhuurtransacties verricht in het kantoorgebouw gelegen aan de Hogeweg 133-141B te Zaltbommel, met een totaal metrage van 1244 m².

Design Solutions huurt 716 m² kantoorruimte. Design Solutions is een aanbieder van software, hardware en dienstverlening op het gebied van 3D printing.
AB Midden Nederland heeft een overeenkomst gesloten voor 35 m² kantoorruimte. AB Midden Nederland is een uitzend- en detacheringsbureau.
Olympia Nederland heeft een overeenkomst gesloten voor 123 m² kantoorruimte. Olympia Nederland is eveneens een uitzend- en detacheringsbureau.
American Orthodontics heeft een overeenkomst gesloten voor 135 m² kantoorruimte. American Orthodontics zijn leverancier van medische tandheelkundige instrumenten en laboratorium benodigdheden.
Merkator huurt 135 m² kantoorruimte. Merkator is een dienstverlenend bedrijf op het gebied van geografische informatiesystemen.

De verhuurtransactie met Merkator is tot stand gebracht door Flexas en alle andere verhuurtransacties zijn tot stand gebracht door RSP Makelaars ’s-Hertogenbosch. HRS Makelaars was collegiaal betrokken bij deze transacties.

De bezettingsgraad van het gebouw is door gemelde transacties gestegen naar 77%, hetgeen mede een gevolg is van het verfraaien van het buitenterrein en moderniseren van de leegstaande ruimtes door M7 Real Estate. Op dit moment is er nog 770 m² kantoorruimte beschikbaar verdeeld over 2 verdiepingen.