Lout de Roos, Jeroen van Osch en Florus Paans naar Cushman & Wakefield

Cushman & Wakefield heeft Lout de Roos (31), Jeroen van Osch (37) en Florus Paans (31) aangetrokken ter versterking van het Industrial team in de Nederlandse organisatie.

Lout de Roos, afkomstig van Van Splunter Bedrijfshuisvesting, heeft zeven jaar werkervaring, waarvan drie in bedrijfshuisvesting. Hij is vooral een specialist in bedrijfsruimte in de Rotterdamse vastgoedmarkt. Als adviseur Industrial zal hij dan ook in deze regio actief zijn vanuit het Cushman & Wakefield kantoor in Rotterdam.

Jeroen van Osch, eerder al werkzaam bij het voormalige DTZ Zadelhoff (thans Cushman & Wakefield) als vastgoedadviseur, werkte meest recent bij Van de Water Groep. Van Osch heeft meer dan tien jaar ervaring in Industrial vastgoed in de regio’s Rotterdam en West-Brabant. Van Osch zal zich vooral richten op de begeleiding van transacties voor zowel gebruikers als verhuurders vanuit het kantoor in Eindhoven.

Florus Paans heeft meer dan acht jaar ervaring in de aan- en verhuur van bedrijfsruimten. Na vijf jaar te hebben gewerkt voor onder andere Camelot in de regio Rotterdam, was hij de afgelopen drie jaar actief in Logistiek en Industrial vastgoed in Sydney waar hij als consultant werkte bij GJS Property. Paans zal per 1 december starten in het Industrial team op het kantoor van Cushman & Wakefield in Amsterdam.