Lianeo Real Estate verkoopt kantoor in Zwolle aan Nijhuis Bouw

Lianeo Real Estate heeft kantoorgebouw La Voie aan het Hanzeplein in Zwolle eerder onlangs verkocht aan Nijhuis Bouw. 

Uit het Kadaster blijkt dat Nijhuis Bouw een bedrag van € 4,65 mln heeft betaald voor het 4839 m² grote kantoorpand, waar het flexconcept Hanz gevestigd is, een initiatief van City Developer-S. Lianeo Real Estate had het eerder aangekocht van Ping Properties als onderdeel van de Tango-portefeuille.

Het kantoorgebouw uit 1999 is gelegen op kantorenpark Hanzeland te Zwolle. Behalve kantoorruimte zijn er ook een bar/restaurant (Brasserie Bij Hanz) en vergaderruimtes aanwezig.

Tango portefeuille
Sinds de aankoop van de Tango portefeuille heeft Lianeo Real Estate de portefeuille geoptimaliseerd met een reeks verlengingen en nieuwe huurtransacties. De afgelopen maanden zijn er meerdere verhuurtransacties afrond met een totaal volume van ruim 13.000 m² kantoorruimte (24% van het metrage van de portefeuille). Onderdeel hiervan zijn de verhuurtransacties van circa 1200 m² kantoorruimte verhuurd aan STMG in het kantoorgebouw De Wing te Arnhem, de twee overeenkomsten langjarig verlengd in het gebouw Flight Forum 1 te Eindhoven met een totaal transactievolume van ruim 9000 m² kantoorruimte en is er voor circa 3000 m² kantoorruimte langjarig verlengd in het gebouw gelegen aan Avenue Ceramique te Maastricht.

Daarnaast is Lianeo Real Estate begin dit jaar begonnen met de herontwikkeling van het gebouw Pettelaarpark 110 (circa 5.400 m² kantoorruimte) te Den Bosch. Nadat het gebouw enkele jaren heeft leeggestaan zal het gehele gebouw grondig worden aangepakt, zodat het weer voldoet aan alle moderne eisen die worden gesteld aan kantoorruimte. De oplevering van de herontwikkeling staat gepland voor na de zomer. De eerste huurder zal per oktober 2019 haar intrek nemen.