Laatste deel Hart van Stokhorst Enschede van start

Green Real Estate heeft het startsein gegeven voor de bouw van Amaryllis, het laatste bouwdeel in Hart van Stokhorst in Enschede.

Het projectteam bestaande uit Loostad Vastgoedontwikkeling, Arcom, Goossen Te Pas Bouw en de gemeente Enschede rond hiermee een ontwikkeltraject af van een geheel nieuw woon- en winkelcentrum in het hart van de wijk Stokhorst.

Hart van Stokhorst zet met de bouw van deze fase een laatste stap naar de realisatie van een woon- en winkelgebied. De twee supermarkten, Lidl en EMTÉ, een snackbar, een vestiging van Domino’s Pizza en diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen vormen daarbij een basis voor de overige invulling van winkels in het nieuwe gebied. In bouwdeel Amaryllis zal Kruidvat zich vestigen. Er zijn nog een aantal units beschikbaar in dit laatste bouwdeel. Het gebouw zal naar verwachting in het 2e kwartaal van 2019 opgeleverd worden aan kopers van de appartementen en huurders van de commerciële ruimten.

Hart van Stokhorst betreft een modern nieuw woon- en winkelgebied met 5000 m2 aan winkels en voorzieningen, waaronder twee supermarkten en totaal 450 parkeerplaatsen. Het aanbod in Hart van Stokhorst wordt gecompleteerd met huur- en koopappartementen in diverse typen en oppervlakten.