Koopovereenkomst ondertekend voor ‘De Staal’

De gemeentelijke locatie aan de Staalweg 1 in Delft is verkocht aan Novaform Vastgoedontwikkelaars

De locatie aan de Staalweg krijgt een veelzijdige invulling met 180 appartementen, 92 grondgebonden woningen, 2500 m² commerciële ruimte, 3800 m² bedrijfsruimte en 300 parkeerplaatsen. 

De woningen zijn zowel geschikt voor jonge starters op de woningmarkt, doorstromers, als voor een- en tweepersoonshuishoudens in alle leeftijdscategorieën.

Novaform ontwikkelt een woontoren met 124 appartementen en 2500 m² bvo aan commerciële ruimten (derde foto), 3800 m² bvo aan bedrijfsruimten, 300 gebouwde parkeerplaatsen, 56 studio-appartementen, 37 stadswoningen aan de campus en 55 grondgebonden woningen aan de gracht. Het plan zal de komende jaren tot ontwikkeling en realisatie zal worden gebracht.

Deze gebiedsontwikkeling wordt 100% risicodragend vanuit KlokHolding (KlokGroep en Novaform Vastgoedontwikkelaars) gerealiseerd. Het ontwerp is van DuCroft van Zutphen Architecten Rijswijk.

Nu de koopovereenkomst is ondertekend starten Novaform en de gemeente met de voorbereiding van de planologische procedure. Daarna zal de omgevingsvergunning worden aangevraagd. Novaform wil begin volgend jaar starten met de verkoop. De start van de bouw is eind 2020 gepland.

Laatste nieuws

Evenementen