Keylane huurt 5200 m² kantoor aan Varrolaan te Utrecht

Syntrus Achmea Real Estate & Finance is namens een van zijn klanten een langjarige huurovereenkomst aangegaan met Keylane voor het kantoorgebouw aan de Varrolaan 62 op het kantorenpark Rijnsweerd-Noord te Utrecht.

De overeenkomst heeft betrekking op circa 5200 m² vvo kantoorruimte en 120 parkeerplaatsen in de bij het gebouw behorende parkeergarage en parkeerdek. Keylane is een Europese leverancier van moderne, klantgerichte Saas-software voor de verzekerings- en pensioensector. Keylane heeft meer dan 700 mensen in dienst op vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Noorwegen, Zweden en het Verenigd Koninkrijk. Keylane levert diensten aan meer dan 100 verzekeringsmaatschappijen en pensioeninstellingen in Noordwest-Europa. Het hoofdkantoor van Keylane is gevestigd in Utrecht.

Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting bracht namens de verhuurder de transactie tot stand, collegiaal met Cushman & Wakefield. CBRE adviseerde Keylane bij de selectie en contractering van nieuwe huisvesting en ontwerpt en realiseert de inrichting van het nieuwe hoofdkantoor.

Laatste nieuws

Evenementen