Jurgen de Zwart in RvA Sociëteit Vastgoed

Jurgen de Zwart, directeur en medeaandeelhouder van ABC Vastgoed Groep, komt raad van advies van Sociëteit Vastgoed versterken.

ABC Vastgoed Groep is actief op het gebied van conceptontwikkeling, ruimtelijke en bouwkundige advisering, en residentieel portefeuille/beleggingsadvies in de corporatie- en institutionele sector.

De Sociëteit Vastgoed is in 2016 opgericht door Claudia van Haeften MBA RVGME, om vraag en aanbod samen te brengen door persoonlijke relaties en zakelijke belangen effectief met elkaar te verbinden. De Sociëteit Vastgoed is een non-profit, op de leden gerichte businessorganisatie. Deze organiseert educatiegeoriënteerde meetings, trainingen en diners ten behoeve van netwerkgroei en het realiseren van kennisoverdracht in de onroerendgoedsector. Het bestuur bestaat uit Claudia van Haeften (voorzitter) en Violette Schaad (secretaris).

De ambassadeurs en de financieel adviseur van de Sociëteit Vastgoed, die samen de raad van advies vormen, verspreiden hun verbondenheid met de Sociëteit Vastgoed in hun netwerk. De raad van advies adviseert het bestuur bij besluitvorming, strategie en invulling van de doelstellingen. De raad van advies wordt gevormd door Mark Debets (Propertize, Lone Stare Funds), Huib Boissevain (Annexum), Jan van den Hogen (Deka Immobilien), Jurgen de Zwart (ABC Vastgoed Groep), Erik Koremans (Rexel Nederland), Pieter van Herk (Ahold) en Ewoud Pranger (ITPA).

De Sociëteit Vastgoed telt momenteel 175 leden en organiseert minimaal eens per maand bijeenkomsten, waar ook niet-leden, partners en sponsoren van harte welkom zijn.

Op de foto: bestuur en RvA Sociëteit Vastgoed