Jeroen de Zinger hoofd Project Management Benelux bij Cromwell

Vastgoedbelegger en manager Cromwell Property Group heeft Jeroen de Zinger aangesteld als hoofd Project Management Benelux. Hij werkt vanuit het kantoor van Cromwell in Amsterdam.

De Zinger zal toezicht houden op de ontwikkeling en het technisch management van de gebouwen die Cromwell in Nederland beheert. De portefeuille bestaat uit ruim 380.000 m² oppervlakte, verdeeld over 32 gebouwen.

De Zinger was hiervoor vijf jaar technisch portefeuillemanager bij Albert Heijn Real Estate. Hij heeft 20 jaar ervaring in de vastgoedsector  en was onder meer technisch manager voor CBRE, technisch asset manager bij Bouwfonds Investment Management en projectmanager bij DHV Housing & Real Estate.

Daarnaast bracht De Zinger drie jaar door in het Caribisch gebied, waar hij optrad als projectmanager voor verschillende bouwprojecten in de regio vanuit St. Maarten.

Hij heeft een bachelor in bouwtechniek en een master in onroerend goed van de Amsterdam School of Real Estate, evenals een kwalificatie in Post Higher Technical Education Real Estate Management van De Haagse Hogeschool.